Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Rómának nem kell, az Inter és az Arsenal egymásra licitál - célkeresztben Ricky Alvarez

2011.06.27. 11:09 lupetto

 Walter Sabatini mindenkinél előbb lépett Ricky Alvarez ügyében, s a játékos igenjét, egy előszerződés formájában már hetekkel ezelőtt bezsebelte. Most azonban úgy döntött, mégis kiszáll a középpályás megszerzéséért folytatott harcból, hiszen mint a Corriere dello Sportnak nyilatkozta, minden labdarúgót az értékén kell kezelni, az Arsenal és az Inter harcba lépése pedig aránytalanul felsrófolta az argentin árát.

"Alvarezzel előszerződést kötöttünk, melynek értelmében egy fix dátumig elkötelezte magát mellettünk. De a játékosokat valós értékükön kell kezelni és megítélésem szerint 15 millió eurót rááldozni (értesülései szerint ennyit ajánlott az Arsenal) hiba lenne. Ricky egy kitűnő játékos, de nehéz évek állnak mögötte." - célzott a Roma sportigazgatója komoly térdsérülésére, mely rizikóssá teszi szerződtetését.

Szavai értelmében a játékos megszerzéséért vívott csata így kétszereplősre szűkült. Hamarosan végleges döntés várható az argentin jövője ügyében.

Szólj hozzá!

Címkék: roma inter arsenal alvarez mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr413018283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása