Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Íme a Milan nyári programja

2011.06.23. 18:22 Unimuck

A bajnok csapat tagjai július 12-ig kaptak pihenőt, ekkor találkozik a keret Milanellóban és vág neki a következő idényre való felkészülésnek. Az alapozás során a gárda első jelentős megmérettetésére július 26-án kerül sor, amikor Müchenbe utazik a Milan, hogy részt vegyen az Audi Kupán. A négy csapatos torna két elődöntője után a harmadik és az első helyezésekért vívott összecsapásokra kerül sor. A fináléba kerülésért a Rossoneri a házigazda Bayern Münchennel néz majd farkasszemet, míg a másik ágon a BL-győztes Barcelona a brazil bajnok Internacional együttesével találkozik.

Augusztus elsején a gárda repülőre száll, hogy 5 nap múlva Pekingben megküzdjön a városi rivális Interrel az Olasz Szuperkupáért. 

Augusztus 21-én, szokás szerint a Luigi Berlusconi emlékére 1991 óta évente megrendezésre kerülő Berlusconi Kupa zárja a nyarat, ahol a hagyományoknak megfelelően a Milan és a Juventus csap össze egymással a San Siróban.

Szólj hozzá!

Címkék: milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr533009334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása