Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A spanyol U21-es válogatott szerint a Napoli szurkolókhoz semmi sem hasonlítható

2011.06.22. 09:28 lupetto

 A téli átigazolási szezon során érkezett Victor Ruiz a Napoli együtteséhez, 6 millió euró és Jesus Datolo játékjogáért cserébe. Az U21-es spanyol válogatott védő remekül illeszkedett be a déli együttesbe, s néhány hónap alatt bizonyította, fényes jövő előtt áll. Ugyan egyelőre még nem sikerült stabil helyet kiharcolnia magának az Azzurri kezdőcsapatában, a következő szezontól biztosan többször számol majd játékával Walter Mazzarri, az együttes trénere. A játékost a Marca kérdezte, Olaszországban töltött első hónapjairól.

"A Napoli egy vallás, melyben Diego Maradona az Isten és Lavezzi az ő utóda."

"Nápoly egy különleges város, melyet egészen őrült atmoszféra jellemez."

"A legnagyobb hatást a szurkolók tették rám, egészen hihetetlenek. Sosem láttam korábban hasonlót. Az idegenbeli mérkőzéseinkre 10-15.000 szurkoló is rendszeresen velünk tartana."

"Remek szezonon vagyunk túl, mely végül BL indulást ért." - összegzett az Espanyol exjátékosa, akit a tavasz során körbeudvarolt a Barcelona is néhány hét erejéig.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: napoli ruiz

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr383005235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása