Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Lucio hosszabbítana az Interrel, de komoly ajánlatra vár

2011.06.21. 16:00 Unimuck

Lucio szívesen meghosszabbítaná 2012 nyarán lejáró szerződését a Nerazzurrival, de csak akkor, ha a milánói klub legalább plusz két éves kontraktushosszabbítást ajánlana fel neki. Az Inter és a brazil védő között már egy jó ideje tart a huzavona, pedig állítólag mindkét fél odáig van a másikért.

"Szeretnék maradni az Internél, de csak akkor, ha legalább 2014. júniusáig szól majd az új szerződésem. Bízom az Interben és biztos vagyok benne, hogy végül találkoznak az elvárásaink." - nyilatkozta a 33 éves védő a Gazzetta dello Sport-nak.

A Nerazzurrihoz Lucio 2009 nyarán érkezett a Bayern Münchentől diszkont áron, a brazillal azóta egy Scudettót, két Olasz Kupát, egy olasz Szuperkupát, Klubvilágbajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert az Inter.

Szólj hozzá!

Címkék: inter lucio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr193003372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása