Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pozzo elhessegette a pletykákat, Sanchez ügyében nincs megegyezés a Barcával

2011.06.20. 15:06 Unimuck

Bár a napokban olasz és spanyol újságok is  szinte tényként közölték, hogy a Sanchez ügy végére pont került és a chilei labdarúgó a katalán gigaklubnál folytatja pályafutását, az Udinese elnöke, Giampaolo Pozzo tagadta ezen feltevéseket. Sőt, az észak-olasz klub presidentéje azt  is elárulta, a korábban visszautasított Barca ajánlatot újabb nem követte.

"Ez a szappanopera kiábrándító, Sanchez még mindig az Udinese játékosa." - kezdte nyilatkozatát Pozzo.

"A korábban visszautasított kínálatokon túl jobb pénzügyi ajánlat nem futott be a klubhoz, még a Barcelónától sem, így kicsit lecsendesedett a játékos eladása körüli őrület. Ha Sanchez egy nagycsapat játékosa lenne, akkor minimum 50 millió € lenne az ára, de mi nem vagyunk egy nagy csapat."

Pozzo hozzátette, hogy az Udinesénél inkább nem beszélnek a chilei eladásáról, de elismeri, nagyon nehéz elutasítani az európai top klubok ajánlatait.

"A Bajnokok Ligája szereplés miatt megakarnánk tartani még egy évig Sanchezt, de nem vagyunk egy Barcelona, egy Manchester United vagy egy Inter. Amikor a nagy klubok felfigyelnek a játékosainkra nem tudunk túl sok mindent tenni, csak reméljük, hogy megfizetik az árukat."

"A klub pénzügyei rendben vannak, így nem kell kényszerből megválni Sancheztől, de ha úgy adódik, az üzlet részeként cserealapnak más játékost is elfogadnánk. Ám, ha a korábbiakhoz képest jobb ajánlat nem fut be a klubhoz, akkor a fiú az Udinesénél marad, ez lenne számunkra a legjobb variáció." - zárta mondandóját Pozzo elnök.

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona udinese sanchez mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr493000367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása