Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Meneznek tetszik a Paris Saint-Germain építkezése, akár a francia bajnokságba is visszatérhet a középpályás

2011.06.20. 16:30 Unimuck

A Roma támadó-középpályása, Jeremy Menez elismerte, nem lenne kifogása az ellen, ha a francia elsőosztályban kellene játszani és a PSG építkezése nagyon is elnyerte tetszését.

A gall játékos távozása előre borítékolható, miután nem jut állandó játéklehetőséghez a Farkasoknál, valamint a Giallorossi szurkolóival sem felhőtlen a viszonyuk, így Menez könnyen az Intertől a PSG-hez tartó Leonardo tanítványa lehet.

"Tetszik a PSG projektje. Ha megvan arra a lehetőség, hogy nagy csapat váljon a klubból, szívesen igazolnék Párizsba. Nem lenne visszalépés a Ligue 1-ban játszani. Sok pletyka hangozott már el a jövőmmel kapcsolatosan, de még semmi konkrétumról nem tudok beszámolni." - nyilatkozta a francia középpályás.

Szólj hozzá!

Címkék: roma mercato psg menez

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr133000514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása