Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Marotta: Lichtsteiner, Vucinic és Agüero

2011.06.20. 19:30 Unimuck

A Juventus sportigazgatója, Giueseppe Marotta nyilatkozatában elárulta, a Lazio svájci jobboldali védője, Stephan Lichtsteiner hamarosan csatlakozik a torinói klubhoz, továbbá a vezetőség azon munkálkodik, hogy Mirko Vucinic és Sergio Agüero a Zebrák támadósorát erősítse a következő idénytől. Utóbbi két csatár hallatán felmerül a kérdés, mi lesz akkor Fabio Quagliarella és Alessando Matri sorsa, akik remek teljesítményt nyújtottak az előző szezonban és megvásárlásukra opciós joggal rendelkezik a klub. Továbbá kérdéses Luca Toni, Vincenzo Iaquinta és Amauri maradása is. Úgy tűnik, a támadószekcióban biztos helye egyedül a Juventus ikonjának, Alessandro Del Pierónak van.

"Az átigazolási stratégiánk világos, követjük a pár napja megtartott igazgatósági ülésen elhangzott döntéseket. A  következő igazolásunk Stephan Lichtsteiner lesz. A tárgyalások a Lazio elnökével, Lotito úrral az utolsó stádiumban vannak. Érdeklődünk Vucinic iránt is, hiszen ő egy minőségi játékos, de nem lesz könnyű az eladásáról meggyőzni a Roma-t. Továbbá a világ legjobb játékosai között számon tartott Agüerót is szeretnénk megszerezni, meglátjuk mit hoz a jövő." - nyilatkozta Marotta.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus vucinic agüero marotta lichtsteiner

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr523000939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása