Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Villarreal nem fogadta el a Barca Rossiért tett ajánlatát

2011.06.18. 14:00 Unimuck

A nyári mercato legkeresettebb olasz játékosa minden bizonnyal az a Giuseppe Rossi, akit szívesen soraiban tudna a Barcelona, az Inter és a Juventus is. Azonban a 24 éves támadó magas kivásárlási ára miatt ezidáig csak egy ajánlat futott be a Villarrealhoz, mégpedig a katalán klubtól, ám ezt a Sárga tengeralattjáró visszautasította. A Barcelona élénk érdeklődését Rossi menedzsere is megerősítette.

"Tisztában vagyunk azzal, hogy a Barcelona ajánlatot tett Rossiért, de mi is úgy véltük, ez az összeg nem lesz elegendő érte. Még nem tárgyaltunk ezen a héten senkivel. Tudjuk, hogy a Blaugrana egyeztet a Villarreallal, így amit tehetünk most, hogy várjuk a két klub megállapodását." - nyilatkozta Federico Pastorello, az olasz támadó menedzsere.

A spanyol klub legkevesebb 30 millió €-t kér Rossiért, aki az előző idényben 56 mérkőzésen 32-szer talált be az ellenfelek kapujába.

Szólj hozzá!

Címkék: barca inter rossi juve mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr132994425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása