Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Moratti elismerte; az Inter kapcsolatba lépett Bielsával

2011.06.15. 16:29 lupetto

 Mindössze néhány órával azt követően, hogy tagadta a felröppent híreket, a Sky Sport-nak nyilatkozva az Inter presidentéje beismerte, kapcsolatba lépett Marcelo Bielsával, hogy az argentin edzőt klubjához csábítsa.

"Leonardo nagyszerű lehetőség előtt áll." - kezdte nyilatkozatát az elnök, kiemelve, hogy a brazil nem biztos abban, hogy edzőként szeretné folytatni, s a párizsiak ajánlata (sportigazgatói kinevezés) valóra válthatná legszebb elképzeléseit.

"Már felvettük a kapcsolatot Bielsával, ha nem is személyesen én. Találni fogunk egy megoldást, ami mind a klub, mind Leonardo számára megfelelő." - vázolta fel a nem is oly távoli jövőt, de olasz források kiemelik, a döntés Leonardo kezében, hisz amennyiben a maradás mellett dönt, úgy minden marad a régi mederben.

A korábban többek között az argentin és chilei válogatottat is irányító Bielsa, a klubhoz közeli források szerint honfitársai külön kérésére került szóba a brazil utódjaként. Az 55 éves szakember remek nemzetközi megítélésnek örvend, egykori játékosai közül pedig jópáran külön ódákat zengenek képességeiről, remek helyettese lehetne a távozó exmilanistának.

 

Szólj hozzá!

Címkék: leonardo inter mercato bielsa

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr272986499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása