Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Oddo csalódott a kevés játéklehetőség miatt, elhagyhatja a Milant

2011.06.13. 12:28 Unimuck

A Rossoneri 34 éves Világbajnok jobbhátvédje, Massimo Oddo csalódott az idei szezonja miatt, mivel kevés játéklehetőséghez jutott és még sérülés is hátráltatta munkájában. A veterán hátvédet 2012 nyaráig köti szerződés a milánói klubhoz, ám nem kizárt, hogy végül nem tölti ki a kontraktusát.

"Az átigazolási piac megnyílt, de még nem tudom, hogy maradok-e a Milannál vagy távozom. Az elmúlt szezon után kicsit csalódott vagyok, mert több játéklehetőségre számítottam, csak hét mérkőzést játszottam végig... Hogy a tréner nem számított rám, annak több oka is lehetett. Volt egy kis sérülésem és nem is voltam 100%-san motivált, így Ignazio Abate vette át a kezdő játékos szerepét a posztomon. Hamarosan találkozom a menedzseremmel és kiderül van-e olyan klub, amely szívesen leigazolna." - nyilatkozta a Milan védője. 

(footballpress.net)

Szólj hozzá!

Címkék: milan mercato oddo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr52980113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása