Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Juve véglegesíti Matri szerzõdését

2011.06.11. 10:35 mrscottpilgrim

A Milan akadémiáján nevelkedett 26 éves Matri a télen érkezett a zebrákhoz fél éves kölcsönbe, opciós joggal a teljes játékjogának megvásárlására. A fiatal olasz támadó teljesítményével meggyõzte mind a szurkolókat, mind a vezetõséget, továbbá Cesare Prandelli szövetségi kapitányt is, figyelemre méltó, 0,5-ös gólátlagot produkált, amely eredmény a fénykorában lévõ Trezeguet jellemzõje volt. Olasz lapok jelentése szerint a Bianconeri megállapodott a szárd klubbal a játékos végleges Torinóba költözését illetõen.

A korábbi kölcsönszerzõdés szerint Matri fél éves szolgálatáért cserébe a zebrák 1,5 milliót, továbbá Ariaudo teljes játékjogát adták, illetve a kontraktus szerint a szezon végén további 15,5 millióért végleg megszerezhetõ. Ezzel szemben jelentések szerint a két klub egyességre jutott egy kisebb összegben, továbbá játékosokkal mérsékelte még ezt a kifizetésre váró értéket is. Az újságok Luca Marrone, Ciro Immobile, és Christian Pasquato nevét említik, mint cserealapot. 

A híreszteléseket megerõsíteni látszik Pasquato friss nyilatkozata is, aki nem tagadta, hogy a Rossoblu játékosa lesz: "Megtiszteltetés lesz a Calgiarival a Serie A-ban játszani, rendkívül elégedett vagyok." Pasquato a tavalyi idényt a Modenaban töltötte a Serie B-ben kölcsönben, míg Immobile és Marrone a Sienaban szerepelt szintén kölcsönben a másodosztályban, akkor még Antonio Conte irányítása alatt.

A három játékos bár bemutatkozott már a Juventus felnõtt csapatában, nem igazán kaptak bizalmat annak ellenére, hogy a Primavera csapattal két évben egymás után is elhóditották a legrangosabb utánpótlástorna, a Viareggio elsõ helyét (ahol Immobile elnyerte a gólkirály és a torna játékosa címet is), továbbá a korosztályos válogatottaknak is oszlopos tagjaik voltak. Tehát a három fiatal elvesztése beárnyékolhatja néhány juventino örömét Matri megszerzését illetõen.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus cagliari mercato matri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr782973353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása