Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Manchester United, Chelsea, Manchester City..? Sneijder nem érti mért kéne távoznia

2011.06.10. 08:51 lupetto

 Wesley Sneijder bizalmat kapott és újjászületett Milánóban. A holland a 2009/10-es szezonban a világ legjobbjaként teljesített Bajnokok Ligája, Coppa Italia, valamint olasz bajnoki címig vezetve együttesét, s még az idei kissé visszafogottabbra sikerült idény során is olyan magasságokig jutott, mint a Világkupa megszerzése, a Coppa Italia ismételt elhódításáról már nem is beszélve.

A fantasistát nem törte meg Mourinho távozása sem, szóba sem került az előző nyár során, hogy edzője példáját követve távozna az Inter együttesétől, s bár a sajtó hónapok óta az ellenkezőjéről fantáziálgat, a holland erre idén sem mutat semmilyen szándékot. Bár kétségkívül kegyeiért ácsingózik Sir Alex Ferguson vezetésével a Manchester United, s neve felmerült minden komolyabb célt dédelgető angol sztárklubnál, Sneijdert nem hatja meg mindez, miután jövőjét továbbra is Milánóban képzeli el.

A 26 éves játékos minderről a Corriere dello Sport tegnapi számában nyilatkozott, kétséget sem hagyva a folytatást illetően;

"Az Inter olyan mint egy nagy család, ahol minden adott ahhoz, hogy a legnagyobb álmokat tűzhesd ki célodként."

"Milánó csodálatos, festői, tele eleganciával. Borzasztó boldog vagyok itt és nem értem, miért is kellene távoznom innét."

A fantasista szerződése 2015 júliusáig érvényes, piaci értéke pedig meghaladja a 40 millió eurót.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr962972418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása