Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Campagnaro súlyos autóbalesetet szenvedett

2011.06.09. 18:50 Unimuck

A Napoli argentin védője, Hugo Campagnaro egyelőre tisztázatlan okokból súlyos autóbalesetet szenvedett hazájában, Buenos Airestől 800 kilométerre. A karambolban három ember életét vesztette. A nápolyi védő kisebb sérülésekkel és agyrázkódással megúszta az esetet, ám az anyósülésen utazó barátja, Alvaro Castelli a helyszínen belehalt sérüléseibe. Campagnaro egy Toyota terepjáró gépkocsit vezetett, míg a velük ütköző Volkswagen Polo két utasa a baleset következtében azonnal életüket vesztették.

"A Napoli szurkolóit szeretném megnyugtatni, Campagnaro jól van. Az autóbaleset pusztító volt, Hugo legjobb barátja, Alvaro Castelli életét vesztette, valamint a másik autó két utasa is. Hugót a Rio Cuarto kórházban megfigyelés alatt tartják. Tudatánál van, néhány horzsolást és agyrázkódást szenvedett, de sokkos állapotban van, még mindig nem tud Alvaro haláláról. A biztonsági öv és a légzsák mentette meg az életét. Ezidáig nem tudni a karambol okát, de minden bizonnyal a köd és az eső közrejátszott benne." - nyilatkozta Campagnaro nagybátyja, Segio Castillo.

1 komment

Címkék: baleset napoli campagnaro

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr222971268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.06.09. 20:55:24

Szegény, mennyire sokkolhatja majd?
süti beállítások módosítása