Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Barátságos papírforma: olasz vereség Írország ellen

2011.06.08. 08:18 lupetto

 Hozta nyaranta megszokott formáját az Azzurri, a fejben már szabadságát töltő együttes számára Írország együttese bizonyult túl nagy kihívásnak, a Liegeben rendezett barátságos mérkőzésen. Lehetőség mindkét együttes előtt adódott a gólszerzésre, de míg az írek egy gyönyörű távoli bomba és egy mesteri kontra révén betaláltak, addig az olaszok kevés lehetősége is mind célt tévesztett.

A mutatott játék alapján Gamberini gyenge, míg Giovinco minőségi játékával lógott ki a csapatból, az exjuventino nem először bizonyította kivételes képeségeit az Azzurri színeiben.

 

Olaszország-Írország 0-2
G.: Andrews 36., Cox 90.

Olaszo.(4-3-1-2): Viviano; Cassani, Gamberini, Chiellini, Criscito; Nocerino (59' Giovinco), Pirlo (46' Palombo), Marchisio; Montolivo; Pazzini (59' Gilardino), Rossi (46' Matri)

Írország (4-4-2): Forde; Mc Shane, St. Ledger, O'Dea (83' Kelly), Ward (90'+4 Delaney) ; Coleman, Foley (60' Whelan), Andrews, Hunt; Long (60' Cox), Keogh (74' Treacy)

Játékvezető: Gumienny (Bel)

Sárga lap: Hunt, Andrews (Ir)

 

Szólj hozzá!

Címkék: olaszország írország squadra azzurra azzurri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr832966881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása