Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Criscito - Pandev csere a láthatáron?

2011.06.07. 16:30 MatteoMessina

A Sky Sport 24 információi szerint a Genoa elnöke, Enrico Preziosi tervei között az Inter támadójának, Goran Pandevnek a megszerzése szerepel. Mivel az Inter szemet vetett a Genoa olasz válogatott védőjére, Criscitora, így a presidente őt ajánlaná a macedónért cserébe, valamint hajlandó lenne belevonni az üzletbe az argentín támadóját, Rodrigo Palaciot is. A tárgyalások hamarosan megkezdődhetnek. Az Inter drukkereinek többsége üdvözölné az üzletet, hiszen Pandev kegyvesztett lett a nerazzurrinál az elmúlt egy évben, míg Criscitot a többség szívesen látná kék-feketében.

 

3 komment

Címkék: inter genoa pandev criscito mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr752964690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.06.07. 19:42:56

az oke, hogy a Juveba nem akart visszajonni, de ha az Interhez igazol, nagyot fogok csalodni Domenicoban :(

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.06.07. 19:56:42

@MatteoMessina: azt tudom, de akkor mar inkabb a Milanba/Napoliba/Romaba/barhova, csak magahoz az Antikrisztus FC-hez ne :DDD
süti beállítások módosítása