Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Totti - Ha megnyerem a BL-t, visszavonulok

2011.06.06. 10:15 Unimuck

A Roma csapatkapitánya, Francesco Totti sokat vár az új tulajdonostól, Thomas DiBenedettótól, aki az európai kupaporondon is versenyképes csapatot, sok új játékost és új stadiont ígért érkeztével. Első lépésként a csapat új trénerét szeretné megtalálni a tulaj, aki minden bizonnyal Luis Enrique lesz. Totti az RMC-nek nyilatkozott a fővárosi klub és saját jövőjét illetően.

"Egy erőteljes Rómában bízom, akivel nemzetközi és hazai porondon is nyerni lehet. A gazdasági helyzet stabilizálása a legfontosabb lépés a klub életében. Az amerikai tulajdonos sokat tehet értünk, sokat is várok tőle." - kezdte mondandóját a Roma ikonja.

"Persze mindez rajtunk is múlik, hogy abból, amit kapunk, vissza is adjuk valamit. Remélem az új stadion megvalósul, mielőtt végleg szögre akasztanám a csukám."

A 34 éves játékosnak kora ellenére még hatalmas ambíciói vannak. 

"Biztosan nem dobnám el az olasz bajnoki kupát, ha megnyerném, de a Bajnokok Ligája serlege az egyetlen jelentős trófea, amit még nem hódítottam el. Ha megnyerem, visszavonulok." - zárta nyilatkozatát Er Pupone.

Szólj hozzá!

Címkék: roma totti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr452960874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása