Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Materazzi elhagyhatja az Intert

2011.06.06. 13:00 Unimuck

Marco Materazzi, a Nerazzurri már-már emblematikus figurája fontolóra vette távozását, miután már alig jut szóhoz jelenlegi csapatában. A 37 éves védőt 2012-ig köti szerződés Milánóhoz, ám nem kizárt, hogy a több játéklehetőség reményében odébbáll. Olasz lapértesülések szerint a Premier League-be feljutó Queens Park Rangers és amerikai csapatok is érdeklődnek a veterán játékos iránt.

A Mátrix becenévre hallgató hórihorgas védő 2001 óta erősíti az Intert, ahol ezidő alatt öt bajnoki címet, négy kupagyőzelmet, négy olasz szuperkupa-győzelmet és egy Bajnokok Ligája sikert ért el csapatával.

A 2006-os olasz VB győzelemből oroszlánrészt vállaló hátvéd a torna során három gólt jegyzett, karrierje talán legfontosabb találatát épp a döntőben, Franciaország ellen szerezte. 

2 komment

Címkék: materazzi inter mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr762961216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.06.06. 14:36:47

ha Balotelli marad a City-ben, a QPR - City meccsek kihagyhatatlanok lesznek :)
süti beállítások módosítása