Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Moratti az esetleges igazolásokról: 60% Sanchez érkezése

2011.06.03. 16:45 MatteoMessina

Az Inter elnöke, Massimo Moratti szerint 60 % esély van arra, hogy náluk kössön ki az Udinese chilei sztárja, Alexis Sanchez. Ezen kívűl beszélt még Pastore és De Rossi esetleges szerződtetéséről is. Az Inter körül eddig csend honol, ami a mercatót illeti, hiszen egyetlen játékos érkezését sem jelentették még be, azonban annál több pletyka látott napvilágot, ezekről beszélt  Moratti.

 

„Nehéz pontos választ adni jelen pillanatban arról, hogy hogyan fog alakulni a csapat összetétele.” – kezdte az elnök, amivel szintén nem hozta közelebb a klub híveit a megfejtéshez.

„Sanchez egy rendkívül sokoldalú játékos és már elkezdtünk egyfajta egyeztetést az Udinesevel. Nem tudom megígérni, hogy hozzánk igazol, de körülbelül 60 % az esélye, hogy érkezik.”

A Roma védekező középpályását, Daniele De Rossit is többször szóba hozták az elmúlt hetekben a fekete-kékekkel. „De Rossi? A véleményem szerint összességében nem egy rossz ötlet, de nem hinném, hogy bármiféle tárgyalásba bocsátkoznánk a  Rómával, hiszen most mennek át egy újraszerveződésen. Ennek ellenére egy remek játékosnak tartom, továbbá úgy gondolom, hogy ő sem bánná meg ha minket választana…” – mosolygott sejtelmesen a Presidente.

Ami Pastorét, a Palermo legkeresettebb játékosát illeti: „ Mindannyian tudjuk, hogy Pastore egy kitünő játékos, ellenünk is jól játszott a Kupa döntőn, de nem gondolom, hogy a szerződtetése lehetséges lenne.”

 

Forrás: football-italia.net

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: inter sanchez mercato moratti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr832954375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása