Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Válogatott: Balotelli megsérült, kihagyhatja az észtek elleni selejtező mérkőzést

2011.06.01. 09:00 MatteoMessina

Mario Balotellinek nincsen szerencséje, alig hogy visszatért a válogatottba, lesérült. A Manchester City csatárának a jobb térdével adódott probléma, miközben az U-18-as válogatottal játszott edzőmeccset a Squadra Azzurra. Enrico Castellacci professzor, a csapat orvosa nem sok esélyt lát arra, hogy Mario pályára lépjen az Észtország elleni Európa-bajnoki selejtezőn. „Holnap eldöntjük, hogy maradjon-e a csapattal vagy hazaengedjük.”

Cesare Prandelli egyébként egy 4-3-1-2-es formációt próbálgat a csapattal, trequartista szerepben Aquilanival, Cassano és Rossi mögött.

A fiatalok elleni edzőmérkőzést a felnőtt csapat nyerte 8-0 arányban, ahol a Villareal csatára, Giuseppe Rossi három, Cassano pedig négy gólt szerzett.

 

Szólj hozzá!

Címkék: squadra azzurra balotelli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr682947896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása