Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Moratti: Leonardo marad, Pastore jöhet

2011.05.31. 11:45 Unimuck

Az Inter elnöke, Massimo Moratti elmondta, nagyon boldog, hogy csapata megnyerte végül az Olasz Kupát és elégedett Leonardo munkájával is, így a brazil tréner irányítja továbbra is a Nerazzurrit. A milánói klub elnöke Pastoréról is elismerően nyilatkozott, aki véleménye szerint megérett arra, hogy egy nagy klubban szerepeljen.

"Különösen elégedett vagyok a játékosokkal és az edzővel, akik ezt az elégedettséget a jó munkájukkal váltották ki belőlem." - kezdte nyilatkozatát az Inter presidentéje. 

A héten szóba hozták a Nerazzurrit a Porto sikeredzőjével, Andre Villas Boasszal.

"Nem gondolom, hogy ő hozzánk jönne. Ismerjük és tudjuk, hogy nagyon tehetséges, de nem fogunk edzőt váltani."

Moratti azt is elmondta, hogy csodálja Javier Pastore játékát, akit már számos nagy klubbal szóba hoztak.

"Ő már biztosan megérett egy nagy klubhoz. A kupadöntőben is jól irányította a Palermót és remekül lát a pályán, jól ismerjük a képességeit. Mindig azon dolgozunk, hogy mely lépés lenne számunkra a legmegfelelőbb, ügyelve arra, hogy ne változtassunk túl sokat a csapat keretén, mégis megfelelő legyen a vérfrissítés mértéke." - vélekedett Moratti.

(forrás: goal.com)

Szólj hozzá!

Címkék: inter pastore moratti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr832945656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása