Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Juve 50 millió eurót ajánl a Sanchez - Inler duóért

2011.05.31. 13:00 Unimuck

Olasz lapértesülések szerint a Juventus egy igen figyelemreméltó összeget kész ajánlani az Udinesének Alexis Sanchez és Gökhan Inler játékjogáért. A torinói klub szeretné megerősíteni keretét meghatározó játékosokkal, ennek érdekében 50 millió €-t, valamint Giovinco és Amauri játékjogát is kész felajánlani az Udinese két sztárjáért.

Korábbi jelentések szerint a Juventus mindkét játékossal egyezségre jutott, így már csak minden azon múlik, hogy a két klub álláspontja találkozik-e. 

A történetet bonyolítja, hogy Sanchezt a Juventuson kívül az Inter és a két manchesteri klub, a United és a City is szívesen látná soraiban, míg Inlert előzetesen az Udinese már "odaígérte" a Napolinak.

(forrás: football-italia)

Szólj hozzá!

Címkék: juventus udinese sanchez mercato inler

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr562945714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása