Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Muslera helyett Marchetti?

2011.05.30. 15:35 mrscottpilgrim

 A Tottenham Hotspur együttese kapusgondokkal küzd, mivel elsõ számú portásuk, a brazil Huerelho Gomes idén rengeteget hibázott, és igen gyenge szezont ment. A londoniak rettegett menedzsere, Harry Redknapp érthető mód nem szeretne bizalmat szavazni a potyaképes hálóőrnek még egy szezonon át, így került képbe helyetteseként a biancoceleste portása, Muslera. A fiatal uruguayi tehetséget nézte ki ugyanis a Tottenham, és angol sajtóhírek szerint komoly erõfeszítéseket fognak tenni a nyár során a londoniak, hogy megszerezzék a játékost. Mindeközben állítólag Rómában már az utódját is kinézték, amennyiben tényleg távozni szeretne Fernando.

A szóba került illetõ  nem más, mint a Cagliariban kegyvesztetté vált Federico Marchetti. Marchetti akkor szorult partvonalra, amikor tavaly nyáron majdnem a Genoahoz igazolt, a játékos ugyanis erősen preferálta volna az üzletet, a Cagliari viszont megakadályozta a transzfert, amiért Marchetti keményen bírálta jelenlegi kenyéradóját. A Genoa végül leigazolta a szezon legnagyobb flopját Eduardot, a 28 éves olaszt pedig klubja azzal büntette, hogy visszaminõsítette harmadik számú kapussá. Az egyébként tapasztalt hálóõr tehát idén szinte biztosan csapatot vált. Partvonalra kerülése elõtt a második számú kapus volt az Azzurriban, amennyiben Muslera távozik, tökéletes alternatíva lehetne, ráadásul nem is kerülne olyan sokba a leigazolása, így még akár másfelé is pisloghatna a római együttes az uruguayi eladásából befolyt bevétele megmaradt részével zsebeiben.

3 komment

Címkék: lazio tottenham mercato muslera

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr102941263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.05.30. 16:09:38

Alapvetően az a gond, hogy Muslera fizetésnövelést akar, amiben Lotito nem szándékozik belemenni, ergo szerződést sem akar hosszabbítani. Csak ugye Lotitót ismerve ebből simán kinéz egy újabb Pandev vagy Ledesma-saga.

lupetto 2011.05.30. 16:17:50

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: mindenesetre kívülről nehéz eldönteni Lotito jótevője vagy ellensége-e a Lazio-nak..

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.05.31. 00:18:36

@lupetto: Több dolog áll mellette, mint ellene, de azért baromi nagy faszságai is vannak.
süti beállítások módosítása