Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Roma közel áll Podolski megszerzéséhez

2011.05.30. 17:50 lupetto

 Napokon belül nagyot tisztulhat a kép a Roma jövőjét illetően, Sabatini munkája ugyanis nemsokára konkrét igazolásokat kell eredményezzen, új erőkkel bővítve mind a szakmai stábot, mind pedig az alapos frissítésre szoruló játékoskeretet. A Roma sportigazgatója néhány nap alatt a fél világot körbeutazta a Giallorossi megerősítésén, valamint a klub új edzőjének kiválasztásán fáradozva, az olasz sajtó pedig folyamatosan újabb és újabb nevekkel áll elő, mint a szakember lehetséges célpontja. A legfrissebb prédaként ezúttal a már a korábbi évek során is többször leendő rómaiként emlegetett Lucas Podolskit dobta be a média, a 26 éves szélső olaszországi ügynökével a Lasignoraingiallorosso.it készített rövid, ám annál érdekesebb interjút.

"Lucas áll elébe egy új kihívásnak és Roma ideális célpont lehetne számára. A giallorossi érdeklődik iránta és hamarosan tárgyalóasztalhoz ülünk Sabatinivel ez ügyben." - nyilatkozta Ricardo Sarti, komoly találgatásoknak adva ezzel kitűnő táptalajt.

A természetesen rögtön megjelenő villámelemzések szerint a szélső érkezte már csak azért is értelemszerűnek bizonyulna, mert a csapat kispadjára legvalószínűbb befutóként emlegetett Luis Enrique 4-3-3-as  játékrendszeréhez nélkülözhetetlen lenne egy, a némethez hasonló klasszis Rómába csábítása.

Lássuk ezúttal valósnak bizonyulnak-e játékos körüli pletykák, ha esetleg pedig ezúttal sem lesz végül semmi a német (lengyel) Rómába szerződéséből, egy tiszteletbeli mez akkor is kijárna Podolskinak, száma pedig szimbolizálhatná, hogy az olasz sajtó hányszor adta már el a Giallorossinak..

 

2 komment

Címkék: roma podolski mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr792943347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.05.31. 00:19:28

Remek igazolás lenne, rögtön kevésbé tartanék a Romától.

Unimuck 2011.05.31. 08:26:06

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Azért legalább olyan játékos van, mint egy jó Vucinic. Mondjuk nem nézek Bundesligát sűrűn, de a VB, EB meccseken mindig meglepődök azon, h ő miért nincs most is pl egy klubnál. Szerintem a Roma jól járna vele.
süti beállítások módosítása