Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Inler egyezségre jutott a Juventusszal

2011.05.28. 09:51 Unimuck

Menedzsere szerint az Udinese középpályása, Gökhan Inler megegyezett a Juventus csapatával szerződésének anyagi vonzatairól, így a torinói klub vezetése a következő héten Udinébe repül, hogy a svájci játékos áráról tárgyaljon. A helyzetet bonyolítja, hogy Inler klubja már a télen megállapodott a Napolival, hogy a középpályás a San Paolóba költözik, ám a nápolyiak ezidáig még nem jutottak egyezségre a játékossal.

"Nem vagyok kapcsolatban a Napolival" - nyilatkozta a játékos menedzsere, Dino Lamberti a Tuttosport-nak.

A Juventus 4 évre szóló, évi 2,1 millió €-s fizetést, plusz további bónuszokat ajánlott fel a svájci válogatott labdarúgónak, aki mindezt el is fogadta. A torinói klub a 26 éves középpályásért pénzt, valamint Ekdal, Giandonato, Sorensen vagy Amauri játékjogát kínálja az Udinesének. 

"A Napoli már régen megegyezett az Udinesével, de a Inler inkább a Juventust választaná két okból."

"Először is, ő többet keresne Torinóban, továbbá lenyűgözte Andrea Agnelli elnök jövőbéli tervei. Inler a Napolival a Bajnokok Ligájában játszhatna, de ez úgy látszik nem érdekli annyira."

"A másik ok a családja. Feleségének nem tetszik Nápoly, sokkal inkább költözne Torinóba."

"Figyelembe véve a Pozzo család Napolinak adott szavát, megpróbáljuk meggyőzni Inlert, hogy gondolja meg a döntését." - zárta nyilatkozatát a Lamberti.  

Szólj hozzá!

Címkék: juventus udinese napoli mercato inler

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr972938196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása