Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Deschamps elismerte, hogy tárgyal a Roma-val

2011.05.28. 11:15 Unimuck

Didier Deschamps megerősítette azon híreszteléseket, miszerint a Romával tárgyalásokat folytatna. A fővárosi klub gőzerővel keresi a legmegfelelőbb személyt a csapat kispadjára. Az elnök, Thomas DiBenedetto egyik favoritja a Marseille-től nagy valószínűséggel távozó francia szakember.

"Fontolóra veszem a jövőmet. Nem pénz kérdése, hiszen ez nálam nem döntő tényező. Ha azt mondanám, hogy nem tárgyalok a Romával, kinevetnének. A nyári időszakban az edzők épp annyira keresettek, mint a játékosok." - kezdte nyilatkozatát a volt Juve tréner.

"Az egyetlen biztos dolog, amit mondhatok, hogy még nem köteleztem el magam, inkább várok miként alakul a helyzet, így egy tiszta képet fogok kapni döntésem előtt."

Deschamps-ot 2012-ig szerződés köti az Olympique Marseille-hez, azonban 3 millió € ellenében távozhat a francia ezüstérmes klubtól. 

(forrás: football-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: roma deschamps

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr962938278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása