Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

De Laurentiis: A Napoli nem egy holmi szupermarket!

2011.05.27. 17:30 MatteoMessina

A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint Marek Hamsik elhagyná a klubbot nyáron. A szlovák középpályás 11 gólja mellett 7 gólpasszal járult hozzá, hogy a Napoli a Bajnokok Ligájában indulhasson. Adriano Galliani, a Milan elnöke a napokban azt találta mondani, hogy Hamsik lehet az egyik nagy név azok közül, akik a Milan keretéhez csatlakoznak az átigazolási időszak alatt. Ez volt az utolsó csepp a nápolyiak elnökének poharában, aki indulatait nem leplezve fakadt ki a sajtónak.

„Elmondtam a szurkolóinknak, hogy nyugodtak lehetnek, amikor a piac kinyit, hirtelen mindenki vásárolni akar, de ezeknek a 95 százaléka csak szóbeszéd. A Napoli drukkerek intelligensek és nem ülnek fel a média pletykáinak.”

„Ha valaki akarja az egyik játékosunkat, akkor jöjjön el hozzám és kérdezzen meg.  Szükségtelen a sok fecsegés. Amikor Moratti felhívott elmondtam neki, hogy soha nem adom el Hamsikot. Galliani pedig soha nem kérdezett engem.”

„A Napoli nem egy szupermarket. Esetleg egy ékszerbolthoz lehetne minket hasonlítani, de az emberek megijednek az árainktól.”

Szólj hozzá!

Címkék: napoli mercato hamsik de laurentiis

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr422937046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása