Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Aguero: Csak a Juve! A támadó biztosan nem lesz a Real játékosa

2011.05.27. 08:58 lupetto

 A Radio Marca-nak adott interjút Aguero várhatő jövőjét elemezve Miguel Ángel Gil Marín, az Atletico Madrid elnöke. A vezető elárulta, játékosa biztosan nem lesz a Real Madrid játékosa, s abból sem csinált titkot, hogy egyedül a Juventus tett ezidáig lépéseket az argentin megszerzéséért.

"Kun nem fog a Realban játszani, mert ezzel megbántana engem, a klubot és a szurkolókat is. Nem is érkezett megkeresés tőlük, s Perez is biztosított arról, hogy nem érdeklődnek a játékos iránt. Az egyedüli klub, aki megkeresett minket az a Juventus volt, ők egy faxon tudatták, hogy megkezdték az egyeztetéseket a játékossal."

"Nem gondolom, hogy Aguero döntésének hátterében az áll, hogy lemaradtunk a jövő évi BL-küzdelmekről. A Juvénak ugyanúgy nem sikerült a kvalifikáció, szóval más lehet a valós indok. Mindenesetre remélem, hogy végül nálunk marad, egy kitűnő játékos és nagyszerű ember. A vételárával kacsolatban nem egyeztetünk, aki vinni akarja, ki kell fizesse a szerződésében foglalt 45 millió eurót."

Szólj hozzá!

Címkék: juventus aguero mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr752935958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása