Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Marotta - Hétfőn hivatalosan is bejelentjük Conte érkezését

2011.05.23. 10:36 Unimuck

A Juventus miután a napokban kijelentette, megválik jelenlegi edzőjétől, Luigi Delneritől, azóta felgyorsultak az események az új tréner érkezésével kapcsán. Egyes olasz források már napok óta biztosra veszik, hogy a torinói klub kispadjára az egykori Juve legenda, Antonio Conte fog leülni, ezt most az Öreg Hölgy sportigazgatója, Beppe Marotta is megerősített, sőt, mára hivatalos bejelentést ígér ez ügyben.

"A napokban, várhatóan hétfőn hivatalossá válik az új tréner, Antonio Conte érkezése. Köszönünk mindent Delnerinek, fájdalmas búcsú tőle megválni. Jövőre megerősítjük a jelenlegi keretet néhány világklasszis játékossal." - jelentette ki Marotta.

A volt Juve játékos a Siena csapatától érkezik a torinói óriáshoz, akit idén visszajuttatott a Serie A-ba. 

A tegnapi Juventus - Napoli találkozón a szurkolók egy "Conte a mi edzőnk!" transzparenst feszítettek ki, hangot adva tetszésüknek az új szakember érkezésével kapcsolatosan. 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus conte delneri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr522925443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása