Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Serie A - záróforduló

2011.05.22. 14:00 Unimuck

Egy izgalmakkal teli szezon végéhez érkeztünk, mai nappal zárulnak a Campionato 2010/2011-es idényének küzdelmei. Az érmesek, valamint a kiesők névsora már biztossáv vált, ennek ellenére szórakoztatónak ígérkezik a 38. forduló menetrendje is. A délutáni találkozók a tét nélküli nyomás híján önfeledt támadófutballal és sok góllal kecsegtetnek, míg az esti küzdelmek során az is eldől, hogy végül ki indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Hat találkozón indul útjára a labda 18 órai kezdettel; a Bologna azt a Barit fogadja, mely már fordulókkal ezelőtt búcsúzott a Serie A jövő évi küzdelmeitől. A hazaiak tavaly az utolsó bennmaradó helyen végeztek az  elsőosztályban, idén sokáig úgy tűnt, jóval jobb szezont futnak Malesani legénye az előzőnél, de a hajrára leeresztett a bolognai gárda. A kieső Brescia, azt a Fiorentinát látja vendégül, amely bár sokáig pocsék formát produkálva bukdácsolt az idény túlnyomó részében, végül a sérültek felépülésével a felsőházban zárja a 2010/11-es szezont. A Cagliari - Parma összecsapás igazi helyosztós találkozónak ígérkezik, hazai győzelem esetén Donadoni, míg vendég siker következtében Colomba együttese végez a másik előtt. Az előzetesen sokkal jobb teljesítményre taksált Genoa az óriási hajrát kivágó Cesenát fogadja a Marassiban, míg a Palermo a Chievo elleni győzelmével a Juventust is megelőzheti a bajnoki tabellán. A délután leginkább várt találkozóját az Inter - Catania összecsapás szolgáltatja. A Nerazzurri bár elesett a bajnoki címvédéstől, mégis a jövő hétvégi Olasz kupadöntővel szépen zárhatja az idényét.

kezdési idő - 18:00

Bologna - Bari

Brescia - Fiorentina

Cagliari - Parma

Genoa - Cesena

Palermo - Chievo

Inter - Catania

 

Esti találkozókról is hamarosan itt olvashattok. 

Szólj hozzá!

Címkék: serie a calcio 38.forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr12923156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása