Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Reja: Még nem dőlt el a negyedik hely sorsa

2011.05.22. 15:45 MatteoMessina

Bár az Udinesenek egyetlen pontot kellene szereznie ma este, ahhoz hogy biztosan a negyedik - BL selejtezőt érő - helyen végezzenek, Edy Reja, a Lazio mestere még nem adta fel a reményt.

A Lazionak nyerni kell a Lecce ellen idegenben, aztán abban bízni, hogy a Milan győzelmet arat Udinében. Sokat elárulnak a fogadóirodák szorzói, a bajnok győzelmére ugyanis minimum 5-szörös szorzó van a legtöbb helyen, míg a mindkét fél számára megfelelő döntetlennel nem igazán lehet meggazdagodni. Ennek ellenére Reja az utolsó pillanatokig hisz a kisebb csodában: "Még nincs vége, nekünk csak magunkra kell koncentrálnunk, még mindig a BL a célunk és a legjobbat kell nyújtanunk a Lecce ellen, ha oda akarunk érni. Csak a 90. perctől fog érdekelni minket, hogy mit játszik az Udinese és a Milan."

Szólj hozzá!

Címkék: lazio olasz foci reja

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr412923679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása