Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Bastos 10 nap múlva a Juventus játékosa lehet

2011.05.22. 10:30 Unimuck

Michel Bastos menedzsere derűlátó ügyfele Tornióba költözése kapcsán, maga is azon dolgozik, hogy minél hamarabb nyélbe üsse az üzletet a két klub, állítása szerint minderre hamarosan sor is kerülhet. Az egyeztetéseket felgyorsíthatja, hogy a baloldali védőként és középpályásként is bevethető lyoni labdarúgó korábban kijelentette, szívesen folytatná pályafutását az olasz rekordbajnok csapatnál.

"Remek, hogy Bastos így gondolkozik, úgy vélem ő a Juventus játékosa lesz. Az elkövetkezendő 10 napban mindez hivatalossá is válhat." - nyilatkozta a Tuttosport-nak a 27 éves játékos menedzsere, Emanuel De Kerchove.

Bastos vételára 18-20 millió € körül mozoghat, így Beppe Marottának igencsak a zsebébe kell nyúlnia, ha valóban Torinóba akarja csábítani a szélsőt. 

Az Öreg Hölgynek óriási szüksége lenne az erősítésre, ugyanis zsinórban második éve marad le a Bajnokok Ligája küzdelmeiről, sőt a következő szezonban nagy valószínűséggel még az Európa Ligában sem indulhat. A csalódást keltő idény után tegnap hivatalossá vált az is, hogy nyártól már nem Luigi Delneri lesz a Juventus vezetőedzője, ezt maga a tréner jelentette be.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus mercato bastos

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr502922207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása