Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hivatalos: Delneritől megválik a Juventus

2011.05.21. 16:56 Unimuck

Mindezt maga Luigi Delneri jelentette be a mai nap folyamán. A 60 éves szakember a szezon elején vette át a torinói klub irányítását, ám a vezetőség és a szurkolók elvárásait nem tudta teljesíteni csapatával, így biztossá vált az idény végi távozása. A történtekről Delneri a Tuttosport-nak nyilatkozott.

"Szerdán tájékoztatott a klub vezetése, hogy a szezon végén edzőváltásra kerül sor. Remélhetőleg a Juventus számára jó döntés születik majd. Tiszta a lelkiismeretem és nem érzem magam bűnbaknak. Büszke vagyok arra, hogy ezzel a kerettel dolgozhattam. Tovább szeretne építkezni a klub és természetes, hogy nincs ideje várakozni." - kezdte nyilatkozatát a Juve trénere. 

"Nem tudom, hogy ki lesz a következő szakember, de remélhetőleg jó választásnak bizonyul majd. Ahogy az életben, úgy a labdarúgásban is mindig a legjobbra törekszik az ember. A vezetőség most azt reméli, hogy megtalálja a lehető legjobb döntést. De, hogy is mondják? Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik... Soha nem lehet előre tudni mi fog történni." - zárta mondandóját Delneri.

A Juventus egy fordulóval a bajnokság vége előtt a tabella 7. helyén áll, 3 ponttal leszakadva a Roma mögött, így szinte biztosra vehető, hogy a torinói klub a következő idényben még az Európa-Liga küzdelmeiben sem indulhat. 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus edzőváltás delneri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr532921654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása