Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Csak rémhíresztelés Buffon Rómába igazolása

2011.05.21. 15:10 Unimuck

A Juventus világbajnok hálóőre, Gianluigi Buffon körül az utóbbi időben megsokasodtak azon híresztelések, miszerint elhagyná Torinót és az AS Roma csapatához igazolna, ám ezt a kapus ügynöke, Silvano Martina cáfolta. A Buffon körüli pletykák azután erősödtek fel ismét, hogy ügynökét egy benzinkúton együtt látták cimborájával, Walter Sabatinivel, akit nem rég a Roma sportigazgatójává neveztek ki.

"Sabatinivel barátok vagyunk, valóban együtt utaztunk, de a pletykák teljesen hamisak. Gigi nem áll kapcsolatban a Rómával, a Juventusnál akar maradni." - mondta a játékos képviselője a Romanews-nak.

A Farkasok vezetősége gőzerővel dolgozik azon, hogy a fővárosi klubhoz tudjon csábítani egy megbízható hálóőrt, miután sem Doni, sem pedig Julio Segrio teljesítménye nem nyűgözte le az új tulajt, Thomas DiBenedettót.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus roma buffon mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr242921506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása