Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Inter ajánlatott tett Sanchezért

2011.05.21. 09:11 MatteoMessina

Hosszas találgatások után konkrét ajánlat érkezett Udinebe. Az Inter 15 millió eurót és McDonald Marigát kínálja az Udinesenek, valamint Coutinhot kölcsönbe és egy Primavera tehetséget közös tulajdonba.  Az ajánlat elgondolkodtató lehet Gino Pozzo elnök úr számára, hiszen köztudott, hogy a zebráknál a fiatal tehetségekre épül a játékospolitika.

 

Mariga évek óta ígéretes védekező középpályásnak van kikiáltva, de tehetségét nem tudta kibontakoztatni a kék-feketéknél, igaz nem is igen engedtek neki lehetőséget Cambiasso és Motta mellett. A 24 éves kenyai középpályás azért még nem futott ki az időből. Philippe Coutinho körül szintén nagy volt a felhajtás még tavaly nyáron, mikor alig 18 évesen csatlakozott az nerazzurri felnőtt keretéhez,  de nem mást kellett volna kiszorítania a kezdőcsapatból, mint Wesley Sneijdert, ami valljuk be, bárkinek megadná a leckét. Az utánpótlás csapat játékosai közül Crisetig, Faraoni, Benedetti, Alibec és Del'Agnello neve merült fel.

Összegezve: 15 millió euró és három fiatal tehetség, ha valahol, akkor az Udinesenél el fognak gondolkodni ezen az ajánlaton, de ne legyen kétségünk, hogy lesz még több is az a 15 millió.

 

forrás: gazzetta.it

Szólj hozzá!

Címkék: inter sanchez mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr642920851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása