Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pioli lehet a Roma új vezetőedzője

2011.05.20. 16:50 Unimuck

A Chievo jelenlegi trénere, Stefano Pioli megerősítette, hogy tárgyalásokat folytat az AS Roma csapatával. A szakember ma reggel az olasz fővárosban járt és a Roma nem rég kinevezett sportigazgatójával, Walter Sabatinivel találkozott. A jelek szerint Vincenzo Montella hamarosan szedheti sátorfáját, ugyanis a klub vezetősége másfele kacsingat.

"Igen, találkoztam Sabatinivel." - mondta a Chievo vezetőedzője a TeleRadioStereo-nak.

"Pozitív találkozó volt, most már csak várnunk kell, hogyan alakulnak a dolgok. Hasznos beszélgetésen vagyunk túl, egyrészt megismertük egymást, másrészt, beszéltünk róla milyen futballt akarok játszatni a csapattal."

"Nyilvánvalóan örvendetes, hogy a munkám által elismer olyan klub is, mint a Roma."

"A szerződésem lejár Veronában, de van egy opció, amely lehetővé teszi, hogy a következő szezonra is itt maradjak. Ezt kell megtárgyalnom a Chievo vezetőségével, aztán jövőhéten újra találkozom Sabatinivel." - fejezte be mondandóját Pioli.

Stefano Pioli játékosként leghosszabb ideig a Fiorentinát erősítette, de megfordult a Parma, a Juventus és a Verona együttesében is. Edzői pályafutása során 2 évnél tovább egy klubnál sem maradhatott, túlnyomórészt ezidáig Serie B-s csapatokat irányított. A Chievóval jelenleg a már biztos bennmaradó 14. helyen áll a bajnoki tabellán.

Szólj hozzá!

Címkék: roma chievo pioli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr162919550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása