Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Di Natale és Sanchez megdöntheti a Del Piero - Trezeguet páros gólrekordját

2011.05.20. 18:45 Unimuck

Az Udinese csatárpárosa, Antonio Di Natale és Alexis Sanchez az idei bajnoki szezon során összesen 40 gólt termelt, csupán egy góllal kevesebbet, mint a Del Piero - Trezeguet duó a 2007/2008-as idényben, így a Campionato utolsó fordulóban Udine gólzsákjai beállíthatják vagy akár meg is dönthetik a Juventus támadói által felállított 41 gólos rekordjukat.

Az észak-olaszországi csapat támadópárosa után az idény legeredményesebb duója a Cavani - Hamsik nápolyi alakulat a maga 37 találatával, őket követi az Inter Eto'o - Pazzini különítménye 36 góllal, igaz Pazzo ebből 6 találatot még a Sampdoria színeiben szerzett.

A 38. fordulóban az Udinese hazai pályán fogadja a már bajnok Milant. A hazai gárdának életbevágóan fontos lenne a 3 pont megszerzése, ugyanis győzelmük esetén a Lazio eredményétől függetlenül biztosan indulhatnának a jövő évi Bajnokok Ligája selejtező küzdelmeiben. 

6 komment

Címkék: inter udinese napoli sanchez di natale

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr62919766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.05.21. 02:02:12

A szomorú tény az, hogy ha az Udinese akár csak egy pontot szerez, akkor is mindegy, hogy mit játszik a Lazio. Az udineiek csak akkor nem indulnak a BL-ben, ha kikapnak, a Lazio pedig 3 pontot szerez.

lupetto 2011.05.21. 08:15:41

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: az most mondjuk nem tiszta számomra, hogy az egymás elleni eredménybe beleszámít-e az idegenben lőtt gól, de ha esetleg nem, akkor még van esélyetek egy Udinese döntetlen mellett, már ha 15 gólt begyötörtök a Leccének. szóval én még nem írnám le ;)

madbalee 2011.05.21. 08:25:49

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Akkor lesz értelme az Udinese BL indulásának, ha nem eresztik szélnek a csapatot, és erősítenek. Hihetetlen, hogy nem fértetek be a 4-be az erős kezdésetek után. Elég sok meccse ment el a síposokon sajna:( a Napoli elleni meccsetek volt a leggyalázatosabb ilyen szempontból.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.05.21. 08:34:26

@lupetto: Sajnos beleszámít. Ugye Rómában 3-2 volt a hazaiknak, Udinében 2-1, szintén az otthoniaknak, ez 3-3 gól, de ebből kettőt lőtt idegenben az Udinese, a Lazio meg csak egyet.

@madbalee: Bízom még a picinyke esélyben.

Unimuck 2011.05.21. 10:01:08

@madbalee: Sajnos nagyon úgy fest, hogy Sampdoria szindrómára számíthatunk az Udinesétől a BL-ben... De ne legyen igazam! Mondjuk Cassanoval és Pazzinivel illett volna bejutniuk a csoportkörbe. Vehették volna kicsit komolyabban is az utolsó pár percet...

lupetto 2011.05.21. 12:08:43

@madbalee: idén tényleg kapott a Lazio a bíróktól rendesen. Nem is annyira az Udinese, mint sokkal inkább (szokatlan mód, nyilván a tulajdonosváltás miatt) a Roma javára, aki viszont nem tudott élni mindezzel. Az UIdinese becsúszott "surranópályán".
Nem a szívem csücske a Lazio, de idén talán nem túlzás azt mondani, hogy nem rajtuk múlott elsősorban a 4.hely
süti beállítások módosítása