Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Moggi szerint is Conte a megfelelő személy a Juve kispadjára, Mazzarri nem különb Delnerinél

2011.05.19. 18:46 lupetto

 Luciano Moggi szerint nem Beppe Marotta, hanem Andrea Agnelli döntése, hogy Antonio Conte vegye át a Juve kispadját következő szezontól, de ellentétben sok egyéb választással Don Luciano szerint a vezetőség ezegyszer a helyes döntést hozta meg.

"Tudom, hogy Andrea Agnelli választotta Contét."

"Mazzarrit meghagyta a Napolinak. Walter nem lett volna képes arra a munkára, ami most a Juventus trénerére vár, az ő tudása egyenlő Delneriével."

Bővebben kitérve Contéra, a Juventus egykori vezetője elárulta, már játékosként is kiemelkedett játékintelligenciájával Antonio társai közül.

"Ő a jó választás."

"Amikor a játékosom volt, már akkor úgy játszott, mintha egy edző lenne a pályán. Egyértelmű jeleit adta, hogy lesz jövője trénerként is."

"Jópár innovatív ötlettel rendelkezik. Remek múltja van játékosként és edzőként is tett már le eleget az asztalra." - összegzett végül Luciano, nyilatkozatával nem sok kétséget hagyva, kit láthatunk nyártól a Bianconeri kispadján.

(football-italia)

Szólj hozzá!

Címkék: juventus conte moggi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr822917362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása