Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mazzarri csak feltételekkel maradna Nápolyban

2011.05.19. 08:50 lupetto

 Walter Mazzarri nevét, ha ezidáig még nem tették meg, előbb-utóbb aranyba foglalják a Napoli hívei. A tréner egyértelműen főszereplője a csapat kiváló szereplésének, ilyen szűk kerettel ilyen szinten teljesíteni egész idény során nyugodtan elkönyvelhető kisebb csodának is.

Az edző azonban most úgy döntött előveszi erélyesebb oldalát, s kihasználva keresettségét, valamint nyugodtan mondhatjuk nélkülözhetetlenségét az asztalra csap és feltételekhez köti maradását.

A feltételek között nyilván akad olyan pont, mely saját érdekeit szolgálja (magasabb fizetés), de alapvetően a követelés egyetlen akarat köré összpontosul, mégpedig egy még komplettebb, egy még versenyképesebb, egy még minőségibb kerettel rendelkező Napoli megteremtése köré. Egy olyan Napoli-é, melynek nem okozhat problémát a három fronton való szereplés, melyet nem érint a kellőnél is érzékenyebben egy-egy játékos sérülése vagy eltiltása, s mely komoly esélyekkel léphet pályára nem csak bajnoki, hanem BL találkozóin is.

A labda most De Laurentiisnél, de az elnök állítólag nem sokat hezitál a kérdésen. Az edző fizetése évi 2 millió euróra nőhet, míg első komolyabb szerzeményként heteken belül érkezhet az udinei Inler, hogy végképp maradásra bírja a 49 éves sikeredzőt, aki a hírek szerint legalább 2-3 hasonlóan nagy nevet szeretne kipréselni a Presidentéből.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus mazzarri napoli mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr72915964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása