Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Juan: Egy kudarc az idei szezonunk

2011.05.17. 08:40 lupetto

 Nem szépítgette csapata idei bizonyítványát a Roma 32 éves hátvédje, mint nyilatkozatában rámutatott, semmi sem úgy sült el, ahogyan azt szezon előtt eltervezték.

"Komoly terveket szövögettünk az idei szezonra a tavalyi év után." - ismerte be a brazil, ami nem is meglepő azok után, hogy mindössze hajszállal maradt le a klub tavaly májusban mind a bajnoki-, mind a kupaelsőségről.

"Kitűnő csapatunk van, de képtelenek voltunk valóra váltani céljainkat. Nem úgy alakult az idény, mint ahogyan szerettük volna."

"Csalódottak vagyunk és a teljes idei szezonunkat egy kudarcként jellemezném. De most a folytatásra kell koncentráljunk, egy mérkőzésünk még hátra van, méltósággal kell zárjuk az évet." - zárta szavait a Romában 2007 óta szereplő játékos.

Szólj hozzá!

Címkék: roma juan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr192909765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása