Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Tovább gálázott a Milan, sima négyessel ütötte ki ellenfelét a Rossoneri

2011.05.14. 23:27 lupetto

 Tét nélkülisége tudatában, egyetlen tulajdonképpeni célt szolgált a ma esti Milan - Cagliari mérkőzés, mégpedig, hogy az egy héttel korábban Scudettót nyerő vörös-feketék alaposan megünnepeltessék magukat saját szurkolóik előtt.

Ennek megfelelően gálaelőadást láthattunk, melybe a Cagliari nem tudott / nem akart belerondítani, a milánóiak pedig Robinho vezetésével, mint ahogy a szezon során jópárszor, úgy most is bizonyították, rászolgáltak a bajnoki címre.

A találkozó hősének a gólok száma alapján Robinho, míg a gólpaszzok szerint Pato tekinthető, de a Milan szurkolók voksukat ezúttal kimagasló teljesítményük ellenére talán mégsem rájuk, hanem a hosszú hónapokig nyúló sérüléséből visszatérő Filippo Inzaghira tennék, aki a 82.percben ismét kifuthatott tétmérkőzésen a San Siro gyepére.

 

 

Milan–Cagliari 4–1

G.: Robinho 22., 35., Gattuso 24., Seedorf 77., ill. Cossu 38.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: a milan cagliari seria

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr762904438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása