Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Simon Ádám 700 ezer euróért igazol a Palermóhoz

2011.05.14. 17:52 Unimuck

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Haladás középpályása, Simon Ádám már mindenben megegyezett a Palermo csapatával, csak a jövő heti orvosi vizsgálatok maradtak hátra és aláírhatja szerződését a Serie A-ban szereplő szicíliai klubhoz. Olasz források a transzfer árát is tudni vélik, ami nem kevesebb, mint 700 ezer €. A klubváltásról Simon a Mediagol-nak nyilatkozott.

"Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen nagy klubhoz csatlakozhatom, mint a Palermo. Nagyon boldog vagyok! Ez egy nagyszerű lehetőség számomra, Szombathely marad az otthonom, de ezt az ajánlatot nem utasíthattam vissza. Szeretnék bizonyítani magamnak a Serie A-ban, amely az egyik legfontosabb bajnokság a világon." - mondta a 21 éves magyar középpályás.

Ahogy Zamparini korábban megerősítette, a Palermo Simon Ádámon kívül a chilei védőt, Carlos Labrint és az izraeli középpályást, Eran Zahavint is leigazolja.

Szólj hozzá!

Címkék: palermo mercato simon ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr262903653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása