Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Milan fieszta a Cagliari ellen

2011.05.14. 17:00 Unimuck

Teltházra és óriási ünneplésre lehet számítani ma este Milánó főterén és a San Siróban egyaránt. Az AC Milan előző hétvégén története 18. Scudettóját gyűjtötte be Rómában, így ma este, hazai pályán hivatalosan is bajnokká avatják a Rossonerit, ünnepélyes keretek között sor kerül a bajnoki serleg és az aranyérmek kiosztására is. A csapat már az esti találkozó előtt megörvendezteti szurkolóit, a mérkőzés helyszínére tartva Ibrahimovicsék nyitott fedelű busszal egy tiszteletkört tesznek Milánó belvárosában.

Milánó vörös-fekete része tehát már készen áll az ünneplésre, melyet egy hazai győzelem még édesebbé tehet. Erre minden esélye meg is van a Milan-nak, ugyanis Allegri együttese legutóbbi négy találkozón legyőzte a Cagliarit. Apropó Allegri, számára biztosan extrán érzelemdús találkozót hoz a mai este, ugyanis az olasz tréner egy éve még a szardíniai csapatot irányította. 

A két együttes legutóbbi találkozóján Strasser góljával Szardínián győzött a Milan, amely immáron 6 forduló óta nem talált legyőzőre. 

Hazai oldalról Jankulovski, Nesta és Boateng biztosan nem lép pályára, míg a túloldalon Donadoni Perico, Pisano és Nené játékával nem számolhat.

A találkozó után Milánó szívében indul a hajnalik tartó fieszta, aki teheti vegye célba a divat fővárosát. 

MILAN - CAGLIARI

20:45, San Siro - Milánó

Várható kezdők:

Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso, Van Bommel, Ambrosini, Seedorf, Robinho, Ibrahimovic

Cagliari: Agazzi; Canini, Ariaudo, Astori, Agostini, Biondini, Nainggolan, Lazarri; Cossu, Missiroli, Acquafresca

Szólj hozzá!

Címkék: milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr142902815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása