Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Eldőlhet Pirlo sorsa; a Milan hétfőn tárgyalóasztalhoz ül lejáró szerződéssel rendelkező játékosaival

2011.05.14. 11:30 Unimuck

Ma este a Milan hazai pályán fogadja a Cagliarit, mint újdonsült bajnok, majd a találkozó után a milánói klub minden tagja egy Scudetto partira hivatalos. Ám hétfőtől tovább folytatódik a munka a Rossoneri háza táján és az is eldől, ki marad és ki távozik a klubtól.

"Hétfőtől kezdve minden lejáró szerződéssel bíró játékosunkkal találkozunk és megvitatjuk a jövő történéseit. Azt hiszem jó döntés volt ezen eseményeket a Scudetto begyűjtése utánra halasztani." - mondta Adriano Galliani a Sky Sport Italia-nak.

Így az utóbbi hetek egyik nagy kérdésére is hamarosan választ kapunk, vagyis Andrea Pirlo marad a Milan-nál vagy a Juventushoz szerződik.

Rajta kívül a Milan keretéből Alessandro Nesta, Flavio Roma, Filippo Inzaghi Clerenc Seedorf, Mark Van Bommel és Massimo Ambrosini szerződése jár le a nyáron, így mindannyian ingyen igazolhatóvá válnak, abban az esetben, ha a milánói klubbal nem tudnak megegyezni a folytatásról. 

Szólj hozzá!

Címkék: milan mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr262902568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása