Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Berlusconi Kakáért üzent

2011.05.13. 10:05 lupetto

 Szenzációs bejelentést tett Silvio Berlusconi a Radio Kiss Kiss-nek adott interjújában (csodálatos, hogy az olaszok milyen neveket képesek adni egy-egy rádiócsatornának). A Milan Presidentéje kijelentette; tárt karokkal várják vissza Kakát, s ha az úgy dönt, hogy visszatérne Milánóba, a klubon nem múlik majd a transzfer.

"Kaká egy kivételes ember. Ha úgy dönt, hogy visszatér Milánóba, mi tárt karokkkal fogadjuk majd."

Majd néhány mondatban kitért a Scudetto-ra is, nem mulasztva el természetesen ezen alkalmat sem, hogy körbebókolja szeretett klubját.

"Megérdemelten nyertük meg a Scudettót, mely mindenkinek nagy örömöt okozott a klubnál. A klubnál, mely a legtöbb trófeát gyűjtötte be a világon."

Hogy végül hogyan alakul majd a brazil sorsa az továbbra is nagy kérdés. Úgy tűnik a Madrid és elsősorban annak szurkolói nem ragaszkodnak ottlétéhez, de hogy ettől függetlenül Mourinho elengedi-e majd, az még úgy tűnik nem teljesen tisztázott. S, ha a játékos el is igazol, valószínűbbnek tűnik, hogy egykori edzője és a hosszú múltra visszanyúló udvarlás miatt Londont választaná, de ha Ancelotti nem éri meg az őszt a Chelseanél, akkor könnyen kútba eshet a transzfer.

Ez esetben pedig maradna Olaszország, azon belül pedig biztosra vehető, hogy a Milan együttese, Ricardo teljesen kizárt, hogy másik klubbot választana, mint egykori sikerei helyszíne.

Szólj hozzá!

Címkék: milan inter kaka mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr952900178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása