Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Inter a másik döntős, győzelmükkel a kék-feketék nem csak a Roma, de a Juventus álmait is szertefoszlatták

2011.05.12. 08:45 lupetto

 2-1-es összesítéssel továbbjutott, s a Coppa Italia fináléjába került az Inter, miután 1-1-es döntetlenre végzett a Roma elleni elődöntő visszavágóján Milánóban. A hazaiak ezzel lehetőséget teremtettek, hogy utólag kozmetikázzák némiképp balul elsült szezonjukat, míg a vendégeknél ma este csak a Juventus bukott nagyobbat, miután hivatalossá vált a döntő párosítása, s melynek értelmében a klub tabellán betöltött jelenlegi, s várhatóan végleges helyezése, nem jogosít a következő szezonban nemzetközi kupaszereplésre.

A találkozó nem hozott hatalmas színvonalat, ellenben annál szebb találatokat, az 58.percben Eto'o szemtelensége, míg a 85.-ben Borriello fejese érdemel elismerést.

Mindemellett megemlítendő még néhány veszélyesebb De Rossi próbálkozás (a bajnokságban eltiltott középpályás különösképp aktív volt az este során) és Borriello kapufa a vendég, míg egy nagy Pazzini helyzet hazai oldalról.

A finálét május 29-én rendezik, a Nerazzurri ellenfele a Milant búcsúztató Palermo lesz.

 

Internazionale–Roma 1–1

G.: Eto'o 58., ill. Borriello 85.

Továbbjutott: az Inter, 2–1-es összesítéssel

 

Szólj hozzá!

Címkék: roma inter coppa italia

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr692897169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása