Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pirlo a Juventusban folytatja

2011.05.11. 12:05 lupetto

 A Corriere dello Sport szerint eldőlt, nincs több kérdés Andrea Pirlo jövőjét illetően, a fantasista immáron biztos, hogy nyártól a Juventusban folytatja pályafutását. A játékos ügynöke mindenben megegyezett a Juve vezetőségével, melynek értelmében a világbajnok középpályás három szezonra kötelezi el magát a Bianconerihez.

Korábban felröppent, hogy Andrea még mindenképp tárgyalóasztalhoz ülne a Milan vezetőivel is, de ha ez meg is történik, már csak egyetlen aktualitása marad, 10 évnyi közös munka után a hivatalos elköszönést szolgálhatja.

A 31 éves karmester feledhetetlen éveket töltött a Rossonerinél, 2001 óta számos címet megnyerve a klubbal, abszolút főszerepet vállalva e kiemelkedően sikeres években.


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus milan pirlo mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr652895369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása