Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Inter a trónfosztást, a Roma gyenge szezonját feledtetné a Coppa Italia döntőbejutással

2011.05.11. 16:30 Unimuck

Az Olasz kupa elődöntőjének visszavágóját az Inter várhatja kellemesebb pozícióból, miután Stankovic góljának köszönhetően egygólos előnyre tett szert a Nerazzurri a római odavágón. Leonardo legényei a kupadöntőbe kerüléssel némiképp enyhíthetnék a zsinórban 5 évig birtokolt Scudetto elvesztése okozta fájdalmaikat, míg a Roma egy gyenge bajnoki és BL idény végén Coppa Italia győzelemmel ajándékozná meg szurkolóit kárpótlásképp.

Hazai oldalról mindenképp biztató, hogy Yuto Nagatomo Leonardo rendelkezésére áll. A japán védő kiheverte influenzás megbetegedését, így pályára léphet a mai találkozón. Vele ellentétben Dejan Stankovic és Wesley Sneijder továbbra is a sérültek listáján szerepel, így biztosan nem léphetnek pályára a Roma elleni visszavágón, ezzel némi megkönnyebbülést nyújtva a fővárosi drukkereknek. 

Igaz, a Farkasokat sem a legerősebb felállásban küldheti harcba Vincenzo Montella, leginkább a hetek óta remek formában futballozó Francesco Totti fog hiányozni, aki eltiltását tölti majd, csakúgy, mint Rodrigo Taddei, ám a bajnoki találkozón hárommeccses eltiltást begyűjtő Daniele De Rossi és Simone Perrotta  kupamérkőzésen pályára léphetnek. 

Az Inter utóbbi 5 bajnokijából négyet megnyert, továbbá az elmúlt 12 hazai Serie A-s találkozóján egyaránt diadalmaskodni tudott, köztük parádés mérkőzésen 5-3-ra legyőzve mostani ellenfelét. 

A Roma idegenbeli formája jónak mondaható, hiszen utóbbi 5 találkozóján 13 pontot gyűjtött be. Meglepő módon a fővárostól távol jobb a Giallorossi góltermése, a szezon során termelt 55 találatából 32-t idegenben szerzett. 

Ha csak fele annyira jó találkozót fogunk látni, mint februárban, már akkor jól fogunk szórakozni és nem bánjuk meg, ha ma este a milánói kupacsatát választjuk szórakozásul.

INTER - ROMA

20:45, Stadio Giuseppe Meazza - Milánó

Várható kezdők:

Inter: (4-4-2) Julio Cesar, Maicon, Ranocchia, Lucio, Chivu, Zanetti, Cambiasso, Kharja, Coutinho, Pazzini, Eto'o

Roma: (4-2-3-1) Doni, Cassetti, Burdisso, Juan, Riise, Pizarro, De Rossi, Perrotta, Simplicio, Vučinić, Borriello

Szólj hozzá!

Címkék: roma inter coppa italia olasz kupa inter roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr912893312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása