Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Martinez Firenzébe költözhet

2011.05.10. 13:34 lupetto

 Az idei szezon talán legrosszabb fogása volt Jorge Martinez. A Juve a szélsőre áldozott 12 millió eurót, melyért tulajdonképpen egy nagy semmit kapott cserébe, a játékos ugyanis sorozatos sérülései és beilleszkedési problémái miatt mindmáig adós maradt az értékelhető teljesítménnyel. Nem is meglepő, hogy több újság is idényvégi távoztáról cikkezik, a klubhoz legközelebb álló Tuttosport pedig következő klubja személyét is tudni véli, mely nem más, mint a Bianconeri ősi riválisa, a Fiorentina csapata.

A violák vezetősége elsősorban Mihajlovic nyomására készen is áll konkrétabb lépéseket tenni a transzfer érdekében, a Juvénál pedig valószínüleg nem bánják majd, ha el kell engedjék szerzeményüket, mely tökéletes megtestesítője az utóbbi években ész nélkül elszórt eurótíz(száz)millióknak.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus martinez fiorentina mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr342892911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása