Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ma este felzárkózhat a Juventus

2011.05.09. 16:08 MatteoMessina

A Roma remije a Milan ellen, és a Lazio vasárnapi veresége lehetővé tette a zebrák számára, hogy egy győzelem esetén egy pontra közelítsék meg a fővárosiakat. A Juventus viszonylag magához tért az idény végére és próbálják kozmetikázni az idei borzasztó szereplésüket. Tény, hogy hét mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatát tovább folytathatja Del Neri csapata, a 14. helyen álló Chievo ellen.

 

Az utóbbi fordulók eredményességének ellenére nem mondhatni, hogy egy lehengerlő Juventust láthatunk hétről hétre pályára lépni, így még, a már biztosan bennmaradó Chievo ellen sem mehetnek száz százalékra. Mindenesetre amíg van egy cseppnyi esélye is Del Pieronak és a többieknek a BL-re, nem fogják feladni. A két csapat előző mérkőzésén 1-1-es döntetlen született, Quagliarella góljára Pellissier tudott válaszolni a 90. percben.

A Juventus jelenleg a 7. helyen tanyázik 56 ponttal, az őket megelőző Lazionak és Romanak 60-60 pontja van, még a BL selejtezőt érő pozícióban elhelyezkedő Udinesenek 62.

 

 

JUVENTUS-CHIEVO

20:45, Torino, Olimpico

 

Várható kezdőcsapatok:

Juventus (4-4-2): Buffon; Motta, Barzagli, Chiellini, Grosso; Krasic, Aquilani, Marchisio, Pepe; Matri, Del Piero

Chievo (4-3-1-2): Sorrentino; Sardo, Andreolli, Cesar, Mantovani; Fernando, Arrigoni, Constant; Bogliacino; Thereau, Pellissier


Szólj hozzá!

Címkék: juventus serie a chievo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr172890233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása