Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Allegri az Olasz Kupáról, Gansoról és Kakaról

2011.05.09. 18:30 MatteoMessina

Massimiliano Allegri, a Milan mestere a jelenről, vagyis az Olasz Kupáról és a leendő átigazolásokról nyilatkozott egy sajtótájékoztatón.

 

"Ami az olasz kupát illeti, még nem döntöttem a lehetséges kezdőcsapatról, Ibrahimovic, Boateng és Nesta játéka is kérdéses. Ez az év mérkőzése a Palermo számára, de mi győzni szeretnénk és ott lenni a döntőn, Rómában. Ez a célunk."

A mercatoról: "Már megszereztük Mexest és Taiwot." Arra a kérdésre, hogy Kaka vagy Ganso lenne a jobb választás, diplomatikus választ adott a livornói születésű edző: "Nem egyedül döntök erről a kérdésről, először a klubbal kell egyeztetnem. Ibra marad, ez biztos. Pirlonak pedig volt egy szerencsétlen szezonja, megannyi sérüléssel, de őt sem szabad még leírni." 

Allegri végezetül arról beszélt, hogy nem állhatnak meg pihenni miután megnyerték a Scudettot, mindenkinek motiváltnak kell maradni és folytatni a munkát.

A Milan holnap 20:45-kor lép pályára Palermóban, az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján. Az első mérkőzésen 2-2-es döntetlen született Milánóban.

 

Forrás: Calciomercato.com

Szólj hozzá!

Címkék: milan coppa italia allegri ganso

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr782890748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása